Υπηρεσίες

Ως συνεργάτες θα είμαστε πάντα δίπλα σας

για να σας προσφέρουμε τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην Brother & Brother αποσκοπούν κυρίως στη σωστή εκτύπωση των υλικών της εταιρίας σας, ανεξάρτητα από το υλικό εκτύπωσης και τη τεχνολογία του εκάστοτε τυπογραφείου. Παραλείποντας το στάδιο της επεξεργασίας και των διαχωρισμών, το πιθανότερο είναι πως, μέχρι τώρα, δεν είχατε πάντα την ποιότητα του αναμένατε στο τελικό αποτέλεσμα των υλικών επικοινωνίας.

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με εμάς. Στην Brother & Brother κύριο μέλημά μας είναι να επεξεργαστούμε το υλικό σας και να διασφαλίσουμε την 100% σωστή εκτύπωσή του.

Προσαρμογή Μακέτας

adaptations

Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τη σωστή προσαρμογή του υλικού σας ανάλογα με το μέγεθος και το χώρο της εκτύπωσης. Περιλαμβάνει επίσης τα ανάλογα ξακρίσματα, βάση των προδιαγραφών, και την παραγωγή των τελικών αρχείων προς εκτύπωση.

Επεξεργασία εικόνας

image_processing

Η ηλεκτρονική επεξεργασία εικόνας αφορά όλα τα στάδια που απαιτούνται για τη σωστή απεικόνιση των χρωμάτων και των διαχωρισμών τους. Επίσης την επέκταση φόντου, το σβήσιμο αντικειμένων, την εφαρμογή special effect και ούτω καθεξής.

Χρωματικές επεμβάσεις

color_mods

Πόσες φορές έχετε δει ένα πρόσωπο να εμφανίζεται κόκκινο ή ένα μπλε σακάκι να καταλήγει μαύρο σε μια εκτύπωση; Η χρωματική επέμβαση αποσκοπεί κυρίως στο να έρθουν τα χρώματα στο σωστό τόνο, να φωτιστούν ανάλογα και να επιτευχθεί η σωστή ευκρίνεια των στοιχείων της εκτύπωσης.

Ψηφιακά δοκίμια GMG

gmg_samples

Η Brother & Brother είναι πιστοποιημένη για τα ψηφιακά δοκίμια GMG. Έτσι, σε κάθε εκτύπωση δοκιμίων θα είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα της εκτύπωσης.

Δοκίμια Kodak Approval

kodak_drafts

Για ακόμα μεγαλύτερο εύρος διαφορετικών χαρτιών και υλικών εκτύπωσης η κορυφαία πιστοποίηση Kodak Approval που κατέχουμε πιστοποιεί ότι το εκτυπωμένο αποτέλεσμα θα είναι 100% πιστό στο δοκίμιο.

Προετοιμασία αρχείων…

file_preparation

… για εκτύπωση offset, μεταξοτυπία, βαθυτυπία, φλεξογραφία. Περιλαμβάνει το σωστό διαχωρισμό των χρωμάτων και την επεξεργασία τους για την πιστή απεικόνιση ανάλογα με τη μέθοδο της εκτύπωσης που θα επιλεχθεί.

Σκανάρισμα Slides

slide_scanning

Με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε στην Brother & Brother το σκανάρισμα των slides γίνεται σε ειδικό τύμπανο σε υπερ-υψηλή ανάλυση. Σημείο προς σημείο το slide μεγεθύνεται αναλογικά χωρίς να χάνει την ποιότητά του και κατόπιν χρησιμοποιείται στα υλικά επικοινωνίας σας.

Παραγωγή Film για εκτύπωση

film_production

Στην εποχή μας η παραγωγή film τείνει να εκλείψει. Παρόλα αυτά στην Brother & Brother γνωρίζουμε πολύ καλά τη τέχνη της παραγωγής των film ακόμα και αν ο τυπογράφος σας χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία.

Κατασκευή Mock-up

mockup_construction

Η υπηρεσία της κατασκευής mock-up περιλαμβάνει την καλύτερη δυνατή απεικόνιση της συσκευασίας των προϊόντων σας πριν προχωρήσετε στην επένδυση της παραγωγής τους.

Ο εξοπλισμός μας

Διαθέτουμε εξελιγμένο εξοπλισμό
που αναβαθμίζεται διαρκώς.

Brother & Brother

Έχουμε την εμπειρία για να σας εγγυηθούμε
ένα άριστο αποτέλεσμα.

Contact Us

Contact us - we'll get back to you, asap.