Εξοπλισμός

Διαθέτουμε εξελιγμένο εξοπλισμό που αναβαθμίζεται διαρκώς.

Ο εξοπλισμός μας

Οι τεχνολογίες εκτύπωσης εξελίσσονται με αλματώδεις ρυθμούς. Στην Brother & Brother θεωρούμε υποχρέωσή μας να επενδύουμε και να ακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Οι επενδύσεις που κάνουμε στον εξοπλισμό μαζί με το ειδικά εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελούν το κεφάλαιό μας και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός της εταιρίας μας ανανεώνεται διαρκώς με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

18x studio Apple MAC Intel Pro

mac_ori

Σταθμοί εργασίας με αναβαθμισμένη ram στα 16gb για μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων σε βαριά αρχεία υψηλής ανάλυσης και οθόνες LACIE 24 ιντσών ειδικές για εικόνες με χρώμα και πιο πιστή απεικόνιση της εργασίας.

1x Nexus Webcenter

esko_webcenter

Λογισμικό το οποίο επιτρέπει τον μακρόθεν έλεγχο της ροής κάθε εργασίας σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να μην είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του ανθρώπινου παράγοντα.

1x PDF Certified System

adobe

Λογισμικό το οποίο συνοδεύει την κάθε εργασία που αποστέλλεται στις συνεργαζόμενες εκτυπωτικές εταιρείες και εξασφαλίζει  τον έλεγχο ποιότητας της εκάστοτε εργασίας, ανεξαρτήτως όγκου, με κυριολεκτικά μια ματιά, καθιστώντας περιττή την έρευνα ανά σελίδα για σφάλματα σε εικόνες ή γραμματοσειρές.

1x Nexus workflow rip

esko_webcenter

Λογισμικό το οποίο δίνει στην κάθε εικόνα – εργασία αξίες τέτοιες ώστε να μετατρέπεται σε εκτυπώσιμη εργασία συμβατή ανάλογα με την εκάστοτε μέθοδο εκτύπωσης. Το συγκεκριμένο είναι απο τα κορυφαία της αγοράς έχοντας την δυνατότητα να διαμοιράζει εργασίες ταυτόχρονα σε όλα τα μηχανήματα τα οποία είναι συνδεδεμένα επάνω του, (εικονοθέτες, ψηφιακά δοκίμια, scanner, kodak approval, ctp).

2x Kodak approval Imaging system

kodak_approval

Το Κodak approval είναι η πλέον σύγχρονη και αξιόπιστη μηχανή εκτυπωτικών δοκιμίων, η οποία έχει τη δυνατότητα εκτός από τα 4 χρώματα της τετραχρωμίας,να αποδίδει επίσης όλα τα pantone χρώματα, τα μεταλλικά καθώς και τοπικό U.V. Αποτελεί διεθνές standard και σημείο αναφοράς.

2x MacOsx server

osx_server

Server με λειτουργικό σύστημα Apple OSX για μεγαλύτερη αξιοπιστεία και αδιάλειπτη λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο οι οποίοι λειτουργουν και διαχειρίζονται όλη την κίνηση των δεδομένων της εταιρείας. Λειτουργούν με χωρητικότητα ο ένας με τον άλλον έχοντας συνολική χωριτικότιτα αποθήκευσεις δεδομένων 36 terrabyte. Έτσι μπορούμε να διατηρούμε τα αρχεία των πελατών μας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται χωρίς να ανυσηχούμε για την διατήρηση τους.

1x WatchGuard FireBox X

direbox

Firewall υψηλών απαιτήσεων διαφύλαξης του εσωτερικού μας δικτύου απο κακόβουλες επισκέψεις.

3x GMG fogra color proofs.

gmg

Ψηφιακά δοκίμια GMG καλυμπραρισμένα σύμφωνα με το διεθνές profile της FOGRA και με το Kodak Approval για παγκόσμια συμβατότητα.

1x windows server

windows_server

Εσωτερικός Server DELL με λειτουργικό σύστημα Microsoft για δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και αποστολή και λήψη αρχείων.

1x image setter Fuji film luxel sumo

fuji_sumo

Εικονοθέτης παραγωγής εκτυπωτικών Film διαστάσεων έως 70x100cm με τρείς κεφαλές laser.

1x drum scanner Fuji film cellsis 5250

drum

Κυλινδρικό scanner υπερυψηλής ανάλυσης με δυνατότητα μεγέθυνσης με μηδενικές απώλειες στην ποιότητα της εικόνας μέχρι και 1000%.

Wireless data transmission

wireless_networks

Μηχανισμός μετάδοσης δεδομένων με ταχύτητες που αγγίζουν τα 52mbps μετάδοσης και λήψης σε προορισμούς που έχουν οπτική επαφή.

1x Bosch 42kw power Generator

bosch

Diesel γεννήτρια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που μας εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία μας στο 100% της εταιρείας ανεξαρτήτος της παροχής του δικτύου της ΔΕΗ.

Οι υπηρεσίες μας

Ως συνεργάτες θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες.

Brother & Brother

Έχουμε την εμπειρία για να σας εγγυηθούμε
ένα άριστο αποτέλεσμα.

Contact Us

Contact us - we'll get back to you, asap.